Full Service Concept

Full Service Concept

Via het Full Service Concept kunt u als ondernemer veel geld en tijd besparen. Kostbare tijd voor het aanvoeren van gegevens, inplannen etc. wordt overbodig omdat ‘t WEB dit allemaal voor u uit handen neemt zodat u efficiënter kunt werken aan andere zaken.

Wie kan er gebruik van maken?
Om ervoor te zorgen dat het opleiden van mensen binnen uw bedrijf soepel verloopt, bieden wij u het full-service concept. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Het inventariseren van cursussen die medewerkers hebben gedaan.
  • Het maken van de planning in overleg met de direct leidinggevenden (eventueel aan de hand van uw ploegenrooster).
  • Het uitnodigen van de medewerkers (bijvoorbeeld op hun thuisadres).
  • Het voordeel van het full-serviceconcept is dat de kosten/inspanningen voor het aanvoeren van gegevens, inplannen, uitnodigingen, etc. maar één keer hoeven te worden gedaan (door ’t WEB). Dit is voor uw bedrijf dus efficiënter. Deze kostenbesparing wordt gerealiseerd doordat onze organisatie alle systemen voor het bijhouden van deze gegevens reeds in gebruik heeft.

Uiteraard wordt u geïnformeerd wanneer een certificaat verloopt en het tijd is voor her- en bijscholing. ‘t WEB probeert uw mensen op een voor u zo gunstig mogelijk moment op te leiden. In nauw overleg met de opdrachtgever zullen opleidingsdata en locaties vastgesteld worden. Opleiden is mogelijk op werkdagen, avonden en op zaterdagen. In overleg zullen de tijdstippen worden vastgesteld.

Wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende intake neem dan contact op met ’t WEB. Telefoon: 0528-280888. U wordt dan doorverwezen naar een consulent in uw regio.